Ideeën voor de nieuwe serie in overvloed!

September 2017 start ik weer met het werken aan de nieuwe serie die in 2018 pas gelanceerd zal worden. Hieronder een aan aantal voorbereidende schertsen met een klein tipje van de sluier…. Het word een zwart-wit serie met handmatig ingeschilderde delen. Het blijft werk in oplage maar toch is ieder werk uniek!

Design & Kunst

“IT’S TIME TO PUT A SMILE ON YOUR FACE, SO SIT BACK AND WATCH!”

Aan de Avenue Concordia, in het voormalige postkantoor van Kralingen (Rotterdam), is DOEN gevestigd. Een ontwerpstudio, designshop en galerie in één. Een plek voor ontmoeting, inspiratie en creatie. We willen mensen inspireren, adviseren en steeds weer verrassen met iets nieuws.

Werk van dindi. is er te zien en is prachtig en stijlvol geïntegreerd!

Zomerexpo WATER in museum de FUNDATIE

Water ZomerExpo 2017, de grootste Nederlandse kunsttentoonstelling met open inschrijving en anonieme keuze is met 254 werken parallel te zien in de Wolk van De Fundatie en in en rondom Kasteel het Nijenhuis. Schilderijen, tekeningen, video’s, foto’s, sculpturen en installaties, van ingetogen tot uitgelaten, groeperen zich rond het thema in een kakofonie van vormen en materialen. Wat water was, is en kan, neemt hier alle mogelijke gedaanten aan.

De ZomerExpo is t/m 20 augustus 2017

< Het werk ‘Brown Sugar’ is geselecteerd en te zien in Kasteel Nijenhuis in de tuinzaal,  Museum de Fundatie.

New Website

I am very happy to announce that the new official dindi. website is online in 20 th of June 2017! Reactions are very welcome. Thank you.